Forsyning Helsingør

Kolaylıkla ayırt edilebilen mimarisi ile Helsingør Elektrik Santrali'nin yeni genel merkezi, elektrik santralinin bitişiğindeki Küp ve İşletme Tesisi binalarından oluşuyor. The Cube, çevresindeki renklerle uyumlu bir COR-TEN® çelikle kaplanmış, paslı kırmızı renkte bir binadır.

Mimar: Christensen & Co Architects
Yer: Helsingør, Danimarka
Tamamlandığı tarih: 2018
Fotoğrafçı: Niels Nygaard
COR-TEN® - Forsyning Helsingør
COR-TEN® - Forsyning Helsingør
COR-TEN® - Forsyning Helsingør
COR-TEN® - Forsyning Helsingør
COR-TEN® - Forsyning Helsingør

Sonsuz olanaklar

Cor-Ten projenizi sergileyin

Projelerinizi burada sergileyin

SSAB tarafından sergilenecek en ilginç ve yaratıcı mimari için her zaman arayıştayız. Tek koşul, COR-TEN® çeliğin projenin temel bir parçası olmasıdır. Gönderiniz Editör ekibimiz tarafından incelenecek ve onaylanırsa yayınlanacaktır.
Tasarımcının kılavuzu

Tasarım kılavuzu

Doğal olarak, COR-TEN® çelikten en iyi estetiği elde etmek istersiniz. COR-TEN® çelikle tasarım yaparken dikkate alınması gereken birkaç nokta vardır. Bu basit kuralları izlerseniz, mimariniz ardında kalıcı bir iz bırakacaktır.