Hackney Backhouse

Bir Hackney Koruma Alanı'nda bulunan kısıtlı arka bahçe alanı için yeni bir aile yuvası. Ev, toprak sarısı tuğlaları, anotlanmış alüminyum pencereleri ve COR-TEN® çelik ile rafine bir malzeme paletine sahiptir.
Mimar: Guttfield Architecture
Yer: Hackney, Londra, İngiltere
Tamamlandığı tarih: 2018
Fotoğrafçı: Will Scott
COR-TEN® - Hackney Backhouse
COR-TEN® - Hackney Backhouse
COR-TEN® - Hackney Backhouse
COR-TEN® - Hackney Backhouse

Sonsuz olanaklar

Cor-Ten projenizi sergileyin

Projelerinizi burada sergileyin

SSAB tarafından sergilenecek en ilginç ve yaratıcı mimari için her zaman arayıştayız. Tek koşul, COR-TEN® çeliğin projenin temel bir parçası olmasıdır. Gönderiniz Editör ekibimiz tarafından incelenecek ve onaylanırsa yayınlanacaktır.
Tasarımcının kılavuzu

Tasarım kılavuzu

Doğal olarak, COR-TEN® çelikten en iyi estetiği elde etmek istersiniz. COR-TEN® çelikle tasarım yaparken dikkate alınması gereken birkaç nokta vardır. Bu basit kuralları izlerseniz, mimariniz ardında kalıcı bir iz bırakacaktır.